Szűrés

A(z) Samsung Galaxy kulcsszót tartalmazó cikkek

Már 200 millió SmartThings Find segít megtalálni az eltűnt eszközöket

2022. július 22. -

A Samsung bejelentette, hogy a SmartThings Find szolgáltatást egyre több felhasználó veszi igénybe, amely jelenleg már több mint 200 millió regisztrált eszközön segít a Samsung Galaxy felhasználóknak az elveszett készülékek megtalálásában. 

Tovább

Kedvező áron kínálja az A sorozat új készülékeit a Samsung

2022. március 18. -

A Samsung Galaxy A53 5G és Galaxy A33 5G készülékei nagyszerű áron hozzák el a legújabb Galaxy innovációkat és a különleges mobilélményt. A vadonatúj processzorral, a Galaxy MI alapú kamerával, a letisztult kijelzővel, valamint az akár kétnapos üzemidővel érkező új Galaxy A készülékekben az 5G kapcsolat, a kiemelkedő adatbiztonság, a környezettudatos, stílusos és keskeny kialakítás és a továbbfejlesztett csatlakozási lehetőségek biztosítják a kényelmes használatot. Mindkét eszköz támogatja a One UI, Android OS és a biztonsági frissítéseket, így a kivételes felhasználói élmény hosszú távon elérhető marad.

Tovább

A Samsung legokosabb kamerája található a Galaxy S22 és S22+ készülékekben

2022. február 10. -

A Samsung bemutatja legújabb, a kreativitást és önkifejezést támogató csúcskészülékeit, a Galaxy S22 és S22+ okostelefonokat. A Galaxy S22 és S22+ dinamikus kamerarendszerei a továbbfejlesztett intelligens képfeldolgozással képesek minden pillanatból a lehető legtöbbet kihozni. Az egyedi kialakítású csúcsmobilokat fenntartható anyagokkal tervezték, így azok nemcsak stílusosak, hanem környezettudatosak is.

Tovább

Frissítést kapott a Galaxy Watch4 széria

2022. február 8. -

A Samsung a Galaxy Watch4 és a Galaxy Watch4 Classic készülékekre érkező legújabb frissítésével a stílusuk kifejezésében és az egészségügyi céljaik elérésében is támogatja a felhasználókat. A kerékpárosok vagy a futók számára az egészségügyi- és fitneszfunkciók fejlesztésének köszönhetően egyszerűbbé válik az intervallum edzések követése, valamint új alváskövetési és testösszetételmérési lehetőségek válnak elérhetővé. A Galaxy Watch4 felhasználók új számlapokkal és stílusos szíjakkal tehetik egyedibbé az okosóra kinézetét.

Tovább